Teknologier

Vi bruger moderne teknologi til at lave sikkerhedssko, der er lette og komfortable. Avancerede materialer og nye tekniske fibre gør det muligt at gå fra den traditionelle tunge sikkerhedsstøvle til lette, atletiske sikkerhedssko.

BLOOM

Bloom, der er et Algix brand, lancerede verdens første algeblandede EVA til fodtøjsindustrien som en bæredygtig ingrediens i fleksible skum til applikationer med høj rebound som sko, sportsprodukter og tilbehør. Algerne absorberer forurening i vandet og efterlader en høstbar algemasse, som derefter behandles for at blive klar til blanding med EVA.

Undersøg BLOOM

BOA® Fit System

Med et mikrojusterbart hjul og et superstærkt, let snørebånd leverer BOA® Fit System mikrojusterbar præcisionspasform, skabt til at præstere under de mest barske betingelser.

CORDURA® ripstop

Let og slidstærkt tekstil med høj trækstyrke og polymer-ripstop-gitter for en blød, men alligevel holdbar ydeevne.

ESD

ESD beskyttelse sikrer, at statisk elektricitet ledes bort. Skoene har en modstand på mellem 0,1 MOhm og 100 MOhm i henhold til ISO IEC 61340.

ETPU

Blødt og slidstærkt ETPU skum lavet af ekspanderet TPU sørger for langtidsholdbar komfort, energireturnering og støddæmpning.

Undersøg ETPU

FLEX SYSTEM

FLEX SYSTEM er designet til at fungere med føddernes biomekaniske egenskaber. FLEX SYSTEM understøtter dine naturlige bevægelser, hvilket giver stabilitet og støtte. FLEX SYSTEM fordeler trykket til de ergonomiske zoner og hjælper foden med at bevæge sig.

GORE-TEX®

GORE-TEX® holder vand ude, samtidig med at åndbarheden sikres, så du kan ignorere vand og fugt.

Leather Working Group

Leather Working Group er en international, non-profit medlemsorganisation og ansvarlig for verdens største bæredygtighedsprogram for læder. LWG sigter mod at forbedre miljøpåvirkningen fra læderindustrien ved at vurdere og certificere læderproducenter.

MATRYX®

Snestorme, våde veje, isbelagt beton – uanset hvor arbejdet fører dig hen, er Michelin® ydersålen både super gribestærk og ekstra slidstærk. Inspireret af MTB-dæk griber det innovative lug-mønster fat i underlaget, og mønstre i flere retninger hjælper med at afvise vand og sne, så der skabes en sikker kontakt med jorden.

OrthoLite®

Indersåler af OrthoLite® skum er lette og åndbare, byder på indbygget fugtighedskontrol og er fremstillet af genanvendte materialer.

StarKnit

SOLID GEAR StarKnit er en overdel, der er konstrueret som et helt stykke. Polyestergarn strikkes sammen i en præcis og detaljeret proces, der giver en fjerlet og virkelig god pasform uden sømme. Eftersom StarKnit kan variere i tykkelse på tværs af overdelen, kaldes det en intelligent konstruktion. Strikningen justeres, alt efter hvilke egenskaber der er behov for. Den er således tykkere de steder, hvor der er brug for mere beskyttelse, og tyndere de steder, hvor der er brug for større åndbarhed og fleksibilitet.

Vibram®

Vibram® er en ekstra holdbar og robust gummisål, der er designet til at give et ekstremt godt fodfæste på ujævnt underlag. Vibram® ydersåler findes både i gummi og TPU, hvor gummiydersålen er varmebestandig og kan modstå temperaturer på op til 300°C.

Vibram® Traction Lug

Vibram® Traction Lug ydersålen hjælper robuste arbejdere og giver et sikkert fodfæste, uanset om du klatrer på stiger eller vader gennem mudder. Takket være atleters knowhow og Vibram®’s konstante bestræbelser på at forbedre fodfæste og trækkraft giver Vibrams Traction Lug ydersål op til 25% bedre trækkraft.