Find de rette sikkerhedssko

Solid Gear tilbyder en bred vifte af sikkerhedsfodtøj. Denne nemme guide hjælper dig med at finde de rette sikkerhedssko til dine behov. Det er enkelt! Svar på et par spørgsmål omkring, hvilket miljø du arbejder i, hvilke egenskaber du har brug for og hvilken skostil du foretrækker – så kommer guiden med nogle relevante anbefalinger til dig.

For at sikre, at dine sikkerhedssko giver dig den bedst mulige ydeevne og beskyttelse, er det vigtigt at vælge nogle sko, der passer til din arbejdssituation. For eksempel vil dit valg være påvirket af, om du primært arbejder udendørs eller indendørs. Varme, kulde, glatte forhold eller ujævnt underlag er alle faktorer, der stiller særlige krav til dit fodtøj.

Personlige præferencer har også betydning for udvælgelsesprocessen. Nogle foretrækker snørebånd, mens andre foretrækker hurtige snøresystemer som f.eks. BOA® Fit System. Læs mere om de teknologier og materialer, der anvendes i vores sko. Nogle gange vil du have en sko eller støvlet, andre gange en støvle. Med vores skoguide er det heldigvis meget nemt at finde de perfekte sikkerhedssko!

Alle vores sko er unisex, men vi har et par modeller, der er særligt velegnede til kvinder. Se vores anbefalinger af de fem mest behagelige sikkerhedssko til kvinder her.