De mest populære sikkerhedssko til kvinder

Vores sikkerhedssko og arbejdssko er unisex og kan bruges af både mænd og kvinder. Nogle af sikkerhedsskoene fra Solid Gear er særligt velegnede til kvinder. I denne guide deler vi vores bedste tips om sikkerhedssko til kvinder.

Sporty sikkerhedssko til kvinder

Damesko har normalt en smallere læst. Mange sko i Athletic serien er lidt smallere end andre sikkerhedssko. Det betyder, at de ofte kan være et godt valg til kvinder.

Haze modellerne Haze Moon og Haze Tellus er populære blandt kvinder. Både Moon og Tellus er lette og behagelige sikkerhedssko med sikkerhedsklasse S1P. Den sømløse StarKnit overdel giver skoen en fremragende pasform og fleksibilitet. Takket være den fantastisk stødabsorbering kan du uden problemer gå med Haze modellerne hele dagen.

Den superlette sikkerhedssko Cloud 2.0 er også velegnet til kvinder. Cloud 2.0 er en meget behagelig sikkerhedssko, som er venlig mod fødderne. Overdelen i stærkt mesh sikrer, at denne sko er meget åndbar, hvilket gør den særligt velegnet til indendørs arbejde.

Den stilfulde Evolution Black er både stærk og let. Hvis du på arbejdet skal gå på et glat underlag, sørger skridhæmningen for et godt fodfæste. Komforten, åndbarheden og fleksibiliteten er også helt i top i denne sporty sikkerhedssko.

Vandafvisende sikkerhedssko til kvinder

Har du brug for vandafvisende sko på arbejdet? Den revolutionerende sikkerhedssko Revolution er et godt valg. Sikkerhedsklasse S3 sikrer blandt andet, at hele skoen er vandafvisende. Skoen er naturligvis også skridhæmmende, har sømværn og NANO tåværn. Takket være EVA mellemsålen med ETPU får du også stor komfort og stødabsorbering.

Du kan læse mere om de teknologier, der anvendes i vores sko, og om hvordan du bedst plejer dine arbejdssko.