Teknologier

Vi bruger moderne teknologi til at lave sikkerhedssko, der er lette og komfortable. Avancerede materialer og nye tekniske fibre gør det muligt at gå fra den traditionelle tunge sikkerhedsstøvle til lette, atletiske sikkerhedssko.

BLOOM

Bloom, der er et Algix brand, lancerede verdens første algeblandede EVA til fodtøjsindustrien som en bæredygtig ingrediens i fleksible skum til applikationer med høj rebound som sko, sportsprodukter og tilbehør. Algerne absorberer forurening i vandet og efterlader en høstbar algemasse, som derefter behandles for at blive klar til blanding med EVA.

Undersøg BLOOM

BOA®

BOA® Fit System er et hurtigt og brugervenligt snøresystem, der giver en god pasform. Det består af tre integrerede dele: en justerbar drejelukning, et superstærkt og let snørebånd og gnidningsfrie snørestyringer. Hver unikke del er udviklet til hurtig og nem tilpasning af skoen og understøttes af BOA®s garanti.

CORDURA®

CORDURA® er et meget holdbart og slidstærkt materiale med en effektiv egenskab, der gør det muligt for fødderne at ånde.

ETPU

Tilbagefjedringen fra ETPU er resultatet af en transformation gennem opvarmning af meget små TPU kugler. Når disse mikropartikler udsættes for varme og højt tryk, udvider de sig og ændrer sig til små bønner hver med en luftlommekerne. Resultatet er partikelbaseret skum, der derefter kan støbes til den perfekte form ved hjælp af sprøjteværktøj, støbemaskiner og en dampningsproces.

Undersøg ETPU

FLEX SYSTEM

FLEX SYSTEM er designet til at fungere med føddernes biomekaniske egenskaber. FLEX SYSTEM understøtter dine naturlige bevægelser, hvilket giver stabilitet og støtte. FLEX SYSTEM fordeler trykket til de ergonomiske zoner og hjælper foden med at bevæge sig.

GORE-TEX®

GORE-TEX® er en tynd, perforeret membran. Porerne er 20.000 gange mindre end vanddråber, men 700 gange større end vandmolekyler. Det betyder, at vanddamp kan passere gennem membranen, men vanddråber holdes ude. GORE-TEX® er 100% vandtæt og har en meget effektiv egenskab, der gør det muligt for fødderne at ånde.

Leather Working Group

Leather Working Group er en international, non-profit medlemsorganisation og ansvarlig for verdens største bæredygtighedsprogram for læder. LWG sigter mod at forbedre miljøpåvirkningen fra læderindustrien ved at vurdere og certificere læderproducenter.

MATRYX®

MATRYX® er den tekstildel, der udgør skoen. Sammensat af højstyrke syntetiske garner (polyamid eller polyester) belagt med polyurethan og teknisk garn (aramidfiber, kulstof, monofilament m.v.) fordelt i et enkelt stykke pr. zone. MATRYX® og dets forskellige serier tilbyder en kortlægning tilpasset behovene og kravene til hvert anvendelsesområde. Denne patenterede teknologi gør det muligt at reducere antallet af komponenter med ca. 50% og så vidt muligt undgå samling af mønsterstykker.

StarKnit

SOLID GEAR StarKnit er en overdel, der er konstrueret som et helt stykke. Polyestergarn strikkes sammen i en præcis og detaljeret proces, der giver en fjerlet og virkelig god pasform uden sømme. Eftersom StarKnit kan variere i tykkelse på tværs af overdelen, kaldes det en intelligent konstruktion. Strikningen justeres, alt efter hvilke egenskaber der er behov for. Den er således tykkere de steder, hvor der er brug for mere beskyttelse, og tyndere de steder, hvor der er brug for større åndbarhed og fleksibilitet.

Vibram®

Vibram® er en ekstra holdbar og robust gummisål, der er designet til at give et ekstremt godt fodfæste på ujævnt underlag. Vibram® ydersåler findes både i gummi og TPU, hvor gummiydersålen er varmebestandig og kan modstå temperaturer på op til 300°C.