Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål om vores produkter. Hvis du har spørgsmål om Solid Gear Footwear og vores sikkerhedssko, kan du finde svarene under ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål? Er du velkommen til at kontakte os.

Produkter

Hvor finder jeg en størrelsesguide?

Solid Gears størrelser kan variere fra produkt til produkt, og derfor har hver sko en individuel størrelsesguide. Du finder størrelsesguiden på siden for det relevante produkt. Størrelsesguiden ligger i fanen »Dokumenter« under knappen »Føj til indkøbsliste«.

Hvilken sikkerhedsklasse bør jeg vælge?

For at give fødderne optimal beskyttelse er det vigtigt at vælge sko med den rigtige sikkerhedsklasse. Sikkerhedsklassificeringerne hjælper dig med at finde sikkerhedssko med egenskaber som f.eks. vandtæthed, antistatiske egenskaber, såler med sømværn og beskyttende tåværn. Kig på denne tabel over sikkerhedsklasser for sikkerhedsfodtøj for at finde den rette sikkerhedsklasse til dine behov.

Hvordan vælger jeg den rigtige sikkerhedssko til mit arbejdsmiljø?

Hvis du er usikker på, hvilken af vores sikkerhedssko der passer bedst til dig, kan du kigge på vores skoguide. Her finder du anbefalinger baseret på dine behov og præferencer.

Er mine sko vandtætte?

Skoens sikkerhedsklasse angiver, hvor vandtæt den er. Sko med sikkerhedsklasse S2, S3, S4 og S5 har en vandafvisende overdel. Sko med klasse S3, som er mærket WR, er helt vandtætte.

Hvordan udskifter jeg mit Boa Fit System?

Når du modtager et nyt sæt med Boa Fit System, er der vedlagt en trinvis brugsanvisning. Du kan også finde instruktioner og videoer på Boafit.com.

Hvor finder jeg prisen på et produkt?

Vores hjemmeside viser den vejledende udsalgspris på alle vores produkter.

Laver I sikkerhedssko til kvinder?

Alle vores sikkerhedssko er unisex. Nogle af vores sko har en lidt smallere læst, som sædvanligvis passer bedre til kvinder. Kig på vores guide til sikkerhedssko til kvinder. Her finder du vores fem mest anbefalede sko til kvinder.

Har I sikkerhedssko til brede fødder?

Skoene i Ahtletic serien har almindeligvis en lidt smallere læst. Hvis du er på udkig efter sikkerhedssko til brede fødder, kan sko i Trekking eller Tough serien være et godt valg. Vi kan desværre ikke anbefale specifikke sko til brede fødder.

Til forhandlere

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden er 2-4 arbejdsdage.

Hvordan behandler jeg en reklamation?

Registrer din reklamation på partnerportalen, og følg vejledningen.