SOLID GEAR FOOTWEAR

WIRED FOR PROGRESS

Vi fremstiller sko, der får arbejdet til at gå stærkere og medarbejderne til at holde længere.

Find forhandler

INSPIRERET AF ATLETER, GODKENDT AF ARBEJDERE

Vi er til for mennesker, der ønsker at udføre det allerbedste. Mennesker, der ikke er tilfredse med bare at gå på arbejde og tage hjem igen. Mennesker, der ligesom atleter bruger kroppen og aldrig holder op med at lede efter forbedringer og altid stiler efter det bedst mulige resultat.

FRONTLØBEREN NÅR DET GÆLDER SPORTY SIKKERHEDSFODTØJ

Arbejde er hårdt for fødderne. Solid Gear blev grundlagt ud fra idéen om, at sikkerhedssko ikke behøver at være mursten med snørebånd. Vores komplette sortiment af sporty sikkerhedsfodtøj giver dig ydeevne og kraft i selv de sværeste arbejdssituationer.

Udforsk sikkerhedsskoene
image

VORES ARBEJDE STARTER MED AT LÆRE DIT AT KENDE

Vi undersøger, hvordan brugerne bevæger sig og arbejder, og lytter til, hvad de mener. Derefter udnytter vi fordelen ved brugercentreret design til at skabe fodtøj, der holder arbejderne på toppen.

Har du nogle idéer? Lad os høre om dem!

image

VI HOLDER ALDRIG OP MED AT LEDE EFTER DEN NÆSTE STORE TING

Lige siden starten har vi samarbejdet med betroede teknologipartnere og brugt avancerede materialer – for at gøre vores produkter mere bæredygtige, ergonomiske og sikre.

Udforsk vores teknologier

image

TESTET I LABORATORIET. AFPRØVET UDE I VIRKELIGHEDEN.

Vi tester og certificerer alle vores produkter med omfattende tests i det virkelige liv og på laboratoriet. Vi stopper ikke, før vi opfylder og overgår kravene til sikkerhed og ydeevne.

Få mere at vide