Venture 2

SLÅ ORIGINALEN

De fleste toere lever ikke op til den første film, vel? Men på den anden side er det jo ikke film men sko, vi laver. Med Solid Gear Venture 2 kan du forvente mere komfort, mere stil, mere energireturnering, mere fleksibilitet. Med andre ord er det en opfølger, du ikke må glip af.

Find forhandlere

DU STÅR ALDRIG STILLE. DET GØR VI HELLER IKKE.

For at holde dig et skridt foran (og bevare fodfæstet) er hver ny sko lavet med den teknologi og ydeevne, der kendetegner forgængeren. Venture 2 er forsynet med PerformFit™ Wrap, en ny feature fra BOA® Fit System. Det tætsiddende design giver maksimal hælstøtte, så du kan bevæge dig med stabilitet og en sikker følelse gennem regn, smuds og mudder. Vi har også opgraderet hele mellemsålen med ETPU for at få en forbedret stødabsorbering og energireturnering. Herfra vil hvert skridt blive lettere og mere elastisk takket være de stødabsorberende egenskaber.

Udforsk Venture 2
1 / 3

BEDRE IDÉER. SMARTERE SKO.

Ortholite® indlægssål, bestående af produktionsaffald fra genbrugte ydersåler, giver dig et bæredygtighedsboost uden at gå på kompromis med funktion, komfort eller pasform. Skoens for er lavet af 100% genanvendt polyester, og overdelen er prydet med mikrofiber- og letvægtstekstil fra MATRYX®. Det er et hypereffektivt og meget åndbart stof, der forbedrer luftgennemstrømningen, er ultraholdbart og som understøtter dine fødder uanset din aktivitet. Så er der ydersålerne af gummi, NANO-tåværnet og det bløde sømværn, der holder dig sikker og på farten.

FEATURES

  • S3S-BESKYTTELSE
  • BOA® PERFORMFIT™ WRAP
  • NANO TOE™
  • ORTHOLITE® INSOLE HYBRID™
  • MATRYX®
image

ETPU

Den komplette mellemsål i ETPU betyder, at din fod er i konstant kontakt med et langtidsholdbart, elastisk mikropartikelskum med lav densitet, der lagrer og frigiver energi på en yderst effektiv måde. Men det eneste, din fod mærker, er, at hvert eneste skridt føles fantastisk. Mindre tryk, høj stødabsorbering, maksimal komfort.

Få mere at vide

image

MATRYX®

Exceptionelt åndbart og stærkt materiale i overdelen fremstillet af aramidfibre og individuelt coatet polyamidgarn. Giver varig beskyttelse, fleksibel støtte og slidstyrke.

Få mere at vide

image

BOA® Fit System

BOA® Fit System består af tre integrerede dele: En justerbar drejelukning, et superstærkt og let snørebånd og gnidningsfrie snørestyringer. Hver unikke del er udviklet til hurtig og nem tilpasning af skoen og understøttes af BOA®s garanti.

Få mere at vide