VENT 2

MAX OUT, KEEP YOUR COOL.

Hvis du går rundt hele dagen, skal dine sko arbejde lige så hårdt som dig. Betyder det, at der kun er fokus på det funktionelle og ikke det sjove? Nej. Vi laver sko, der både er lette og lækre at se på. Solid Gear Vent 2 tilbyder uovertruffen ventilation og fremragende stødabsorbering, så du kan give den gas, uden at dine fødder koger over.

Find forhandlere

DIN TROFASTE MAKKER

Vi hader at gå på kompromis. Det strider imod vores DNA, at en sikkerhedssko skal være tung, ubehagelig og kedelig for at være pålidelig. Ligesom de andre sko i serien er Vent 2 sportsinspireret, let og designet med alle de nyeste egenskaber og teknologier, så den kan tåle enhver form for hård brug og gentagen slid. Den er testet systematisk og har et skridhæmmende fodfæste, tåværn og S1P, så du kan være sikker på ikke at overbelaste din ryg, dine knæ eller dine fødder.

Udforsk Vent 2
1 / 3

UOVERTRUFFEN VENTILATION

Udover perfekt pasform samt langvarig komfort og stabilitet har Vent 2 en enestående åndbarhed. Overdelen er konstrueret af et ultralet stof kaldet MATRYX®. Du får ikke bare en frisk følelse hele dagen, men også en enestående slidbestandighed. For at optimere zonerne til luftgennemstrømning og køling er tekstilet vævet på en særlig måde, der gør, at densiteten varierer forskellige steder på skoen – jo mindre for, jo mere fleksibilitet og holdbarhed. Du vil føle dig let på tå, og dine fødder vil takke os.

Få mere at vide

Egenskaber

  • S1P-BESKYTTELSE
  • BOA® FIT SYSTEM
  • NANO TOE™
  • ORTHOLITE® INSOLE HYBRID™
  • MATRYX®

ETPU

Den komplette mellemsål i ETPU betyder, at din fod er i konstant kontakt med et langtidsholdbart, elastisk mikropartikelskum med lav densitet, der lagrer og frigiver energi på en yderst effektiv måde. Men det eneste, din fod mærker, er, at hvert eneste skridt føles fantastisk. Mindre tryk, høj stødabsorbering, maksimal komfort.

Få mere at vide

MATRYX®

MATRYX® er et højtydende tekstil med nylon, som giver en langsigtet beskyttelse og enestående holdbarhed. Vævningen understøtter foden og er ekstrem lysbestandig og slidstærk, og hver garntråd er coatet for at forbedre åndbarheden og fremskynde tørringen.

Få mere at vide

ORTHOLITE INDERSÅL

OrthoLite® indersåler, der hovedsageligt er fremstillet af genbrugsmaterialer, sætter standarden for høj stødabsorbering og høj ydeevne, samtidig med at de hjælper os med at nå vores bæredygtighedsmål.

Få mere at vide