SOLID GEAR FOOTWEAR

INTRODUCERER VAPOR 3

Vapor 3 - Perfekte sikkerhedssko til alle typer af terræn, der er beregnet til arbejdere, der kræver stabilitet og fodfæste, uanset om du bliver på byggepladsen eller går ud i terrænet. Overdel i læder, god pasform og en plade i blødt ETPU skum giver komfort, når dagene bliver lange.

Find forhandler
image

Vapor 3 Low

Føles som en sneaker, beskytter som en støvle. Vapor 3 Low med Vibram® ydersål og BOA® Fit System er alt, hvad du har brug for. Designet til at give støtte og suverænt fodfæste, samtidig med en lav vægt.

Produktinformation

image

Vapor 3 Explore

Arbejd uden grænser. Den helt nye Vapor 3 Explore giver dig selvtillid, uanset om du bliver på pladsen eller beslutter dig for at gå off-road blandt murbrokker og sten. Udviklet med henblik på stabilitet, fodfæste og komfort dagen lang uden at være en tung støvle.

Produktinformation

image

Vapor 3 Air

Vapor 3 Air giver dig holdbarhed, ydeevne og åndbarhed, så du kan arbejde igennem. En blød ETPU mellemsål med integrerede dobbelte TPU gelenker holder dig stabil og komfortabel, mens luftig ventilation og slidstærkt læder holder snavs ude og temperaturen nede.

Produktinformation

VAPOR 3 GIVER DIG:  

  • Komfort til alle arbejdsopgaver
    ETPU mellemsål, BOA® Fit System og en sikker pasform maksimerer komforten og stabiliteten for at give dig tryghed i din arbejdsdag.

  • Sikkert fodfæste
    Grebfast Vibram® gummiydersål med et dybt lug mønster giver dig trækkraft på våde sten eller grusveje.

  • Stabilitet
    Robust læderoverdel kombineret med en indvendig hælkappe og dobbelte TPU gelenker i mellemsålen er med til at give en solid stabilitet.

image

Vibram® ydersål

Vibram® ydersål hjælper med at stabilisere arbejdere og giver et sikkert fodfæste, uanset om du løber op ad en stige eller vader gennem mudderet.

Vores teknologier

image

BOA® Fit System

Med mikrojusterbar skive og et superstærk letvægts snørebånd giver BOA® Fit System dig hurtig og ubesværet pasform med maksimal støtte og hold i hælen. Udviklet til at yde under de hårdeste forhold. Let at tage på og af.

Vores teknologier

image

ETPU

Blødt og holdbart ETPU skum fremstillet af ekspanderet TPU giver langvarig komfort, energireturnering og støddæmpning.

Mere om ETPU