Revolution 2 GTX

ARBEJD HURTIGERE. HOLD LÆNGERE.

Vores hurtigste sikkerhedssko er designet til, at du kan arbejde hurtigere og holde længere. Solid Gear Revolution 2 GTX holder dig hver dag frisk og tør og beskytter dig på jobbet. Fuld S3 beskyttelse.

Find forhandler

Hold dig på toppen

Forestil dig, at du kommer hjem fra arbejde hver dag og føler dig frisk. Det ville være dejligt. Men det er også noget af en udfordring, da arbejdet normalt er ret hårdt for kroppen. Lange dage på hårde gulve gør, at du har ømme fødder, når arbejdsdagen er slut. Behøver det at være sådan? Solid Gear Revolution 2 GTX viser vejen i vores mission om at løse den udfordring. Denne sko har både en let konstruktion, en mellemsål i EPTU og fuld S3 beskyttelse, samtidig med at den giver en let og polstret fornemmelse. Sikkerhedsskoen, der holder medarbejderne på toppen ved at tilbyde en ny kombination af stødabsorbering, sikkerhed og ydeevne.

Udforsk Revolution 2 GTX
1 / 3

BEHAGELIG BESKYTTELSE

Arbejde er hårdt for kroppen. Lange dage. Hårde gulve. Gentagelser. Du har brug for støtte og langvarig komfort. Fuld S3 beskyttelse. Revolution 2 GTX er konstrueret til at være komfortabel og yde certificeret beskyttelse uden at begrænse din bevægelighed.

  • LANGVARIG KOMFORT
  • FULD S3 BESKYTTELSE
  • VANDTÆT
Få mere at vide

ENERGIGIVENDE MELLEMSÅL I EPTU

Mellemsålen i Revolution 2 GTX er fremstillet med komplet ETPU-teknologi. Lav densitet, ultra stødabsorberende, meget modstandsdygtig.

Det betyder, at Revolution 2 GTX absorberer stødet ved hvert trin – og derefter returnerer energien. Maksimal komfort og fjedereffekt i hvert trin = mere overskud og en mere energisk arbejdsdag.

Få mere at vide
image

ETPU

Den komplette mellemsål i ETPU betyder, at din fod er i konstant kontakt med et langtidsholdbart, elastisk mikropartikelskum med lav densitet, der lagrer og frigiver energi på en yderst effektiv måde. Men det eneste, din fod mærker, er, at hvert eneste skridt føles fantastisk. Mindre tryk, høj stødabsorbering, maksimal komfort.

Få mere at vide

image

GORE-TEX®

GORE-TEX® er en tynd, perforeret membran. Porerne er 20.000 gange mindre end vanddråber, men 700 gange større end vandmolekyler. Det betyder, at vanddamp kan passere gennem membranen, men vanddråber holdes ude. GORE-TEX® er 100% vandtæt og har en meget effektiv egenskab, der gør det muligt for fødderne at ånde.

Få mere at vide

image

ORTHOLITE INDERSÅL

OrthoLite® indersåler, der hovedsageligt er fremstillet af genbrugsmaterialer, sætter standarden for høj stødabsorbering og høj ydeevne, samtidig med at de hjælper os med at nå vores bæredygtighedsmål.

Få mere at vide