DYNAMO GTX

FÅ ARBEJDET TIL AT KØRE HURTIGT

Kan vi hjælpe dig med at arbejde hurtigere? Sæt tempoet op, og hold dig kørende. Få arbejdet til at glide i Dynamo GTX, en hurtig, let og vandtæt arbejdssko.

Find forhandler

Hurtigt og effektivt design

Dynamo GTX er en højteknologisk og let arbejdssko med et sporty udseende, som er designet til at få arbejdet til at glide. Dynamo GTX er O2 certificeret og har en komplet mellemsål i ETPU. Mellemsålen returnerer mere af den energi, der bruges på hvert skridt – hvilket gør det lettere for kroppen gennem hele dagen.

Udforsk Dynamo GTX
1 / 3

Vandtæt og sikker

Med den opdaterede overdel i GORE-TEX® er den populære arbejdssko blevet vandtæt og er dermed en pålidelig følgesvend stort set hele året rundt. Den har også BOA® Fit Systemet, som hurtigt, ubesværet og præcist giver en sikker pasform.

  • O2 certificeret
  • Med støddæmpning
  • Vandtæt
  • BOA® Fit System
Få mere at vide

Uovertruffen kraft og langvarig komfort

Dynamo henter sin inspiration fra de bedste sportssko. Det er en superlet sko med højteknologiske funktioner, der giver fremragende støddæmpning og stabilitet.

Ekspanderende termoplastisk polyuretan (ETPU) skaber suveræne puder og maksimal komfort hele dagen lang = mere overskud og en mere energisk arbejdsdag.

Få mere at vide

ETPU

Den komplette mellemsål i ETPU betyder, at din fod er i konstant kontakt med et langtidsholdbart, elastisk mikropartikelskum med lav densitet, der lagrer og frigiver energi på en yderst effektiv måde. Men det eneste, din fod mærker, er, at hvert eneste skridt føles fantastisk. Mindre tryk, høj stødabsorbering, maksimal komfort.

Få mere at vide

BOA® Fit System

BOA® Fit System består af tre integrerede dele: En justerbar drejelukning, et superstærkt og let snørebånd og gnidningsfrie snørestyringer. Hver unikke del er udviklet til hurtig og nem tilpasning af skoen og understøttes af BOA®s garanti.

Få mere at vide

GORE-TEX®

GORE-TEX® er en tynd, perforeret membran. Porerne er 20.000 gange mindre end vanddråber, men 700 gange større end vandmolekyler. Det betyder, at vanddamp kan passere gennem membranen, men vanddråber holdes ude. GORE-TEX® er 100% vandtæt og har en meget effektiv egenskab, der gør det muligt for fødderne at ånde.

Få mere at vide