Dette er Solid Gear Footwear

Solid Gear blev grundlagt i 2008 ud fra princippet om, at sikkerhedssko ikke behøver være tunge støvler. Derfor fremstiller Solid Gear innovativt fodtøj til alle miljøer. I mere end 10 år har vores produkter sat barren for sikkerhedsfodtøjs ydeevne, stil og komfort.

Vores sortiment dækker behovet for fodbeskyttelse i forskellige arbejdsmiljøer – indendørs og udendørs, i kulde eller ekstrem varme. Solid Gear er overbevist om, at der altid findes en bedre måde at gøre tingene på, og vi arbejder kontinuerligt på at udvikle det perfekte sikkerhedsfodtøj.

Moderne sikkerhedssko

Udviklingen af alle nye produkter starter i de mest barske miljøer – i miner, på stilladser og på fabriksgulve. Her kan vi gøre en forskel og bidrage til at give vores kunder en bedre arbejdsdag. Information samlet ind fra den virkelige verden kombineret med omfattende tests i laboratorier sikrer, at vi leverer sikkerhed og ydeevne, der overgår alle standarder.

Vores kunder har det sidste ord. Vi er ikke tilfredse, før du har testet vores sko grundigt i rigtige arbejdsmiljøer Det er vores vision – performance gennem innovation.

Vores produkter

Ydeevne og komfort er vores topprioriteter med hensyn til produktudvikling. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet og design. Vi samarbejder med førende leverandører som GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System og CORDURA® for at sikre, at vores produkter får den bedste ydeevne og komfort.

Forskellige miljøer har forskellige udfordringer, men behovet for sikkerhed er det samme. Derfor tilbyder Solid Gear en bred vifte af produkter til dine fødder. Uanset om du arbejder indendørs eller udendørs, i streng kulde eller ekstrem varme, finder du det, du har brug for.

Solid Gear – En del af Hultafors Group

Solid Gear har været en del af Hultafors Group siden 2014. Sammen med varemærker som Snickers Workwear, Hultafors Tools, Wibe Ladders, Hellberg Safety og Toe Guard tilbyder vi en lang række kvalitetsprodukter til professionelle. Vi har alle én fælles passion: At tilbyde professionelle brugere den bedst mulige funktion, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet på arbejdspladsen.

Snickers Workwear tilbyder et bredt sortiment af arbejdstøj i høj kvalitet, lige fra arbejdsbukser til værktøjsbælter. Undgå høreskader med høreværn fra Hellberg Safety – elektroniske høreværn med Bluetooth gør din arbejdsdag mere sikker og sjov. Hultafors udstyrer dig med håndværktøj som f.eks. save, koben, tommestokke og de berømte økser. Wibe Ladders fremstiller stiger og stilladser.